Aparat dentar

Aparat dentar UntilaDent Aligners

Aparat dentar transparent UntilaDent Aligners se confectioneaza pe baza la o tehnologie computerizată 3D care transformă amprentele dentare într-o imagine 3D, după care se realizează seturi de gutiere cu ajutorul cărora se îndreaptă dinţii, progresiv.

aparat dentar

Etapele tratamentului

 1. Scanare intraorala 
 2. Simulare virtuala a miscarilor dentare pentru aliniere
 3. Printare modele 3D ale simularilor la o precizie înaltă
 4. Confectionare Aligners conform modelelor 3D
 5. Aplicare cape la pacient

Cum funcționează

UntilaDent Aligners (cape invizibile) – ca și alte tipuri de aparate dentare, funcționează prin deplasarea treptată a dinților în poziția ideală, făcându-ți dinții drepți. Acest lucru se realizează prin purtarea unei serii de Aligners (cape transparente), fiecare la un interval de timp indicat în planul de tratament, care mișcă dinții per aliniator până când se atinge alinierea ideală. Fiecare aligner pe care îl veți purta, face o rotație netedă, foarte ușoară a dinților.

UntilaDent Aligners

Avantajele tratamentului ortodontic cu Aligners UntilaDent

aparat dentar

 • Datorită transparenței este posibil ca nimeni sa nu observe ca purtați un aparat dentar.
 • Tehnologia 3D de ultimă generație permite crearea unui model vizual al rezultatului vizat, permitandu-va să vedeți cum vor arăta dinții, chiar înainte de începerea tratamentului.
 • Aligners UntilaDent este un aparat detasabil ceea ce înseamnă că puteți manca si bea orice doriți în timpul tratamentului si sa intretineti ușor aparatul dentar.
 • Fiecare gutiera este purtată secvențial de pacient astfel producandu-se deplasări treptate ale dinţilor din ambele arcade.
 • Este realizat din materiale sintetice, tolerate ușor de organismul uman și care sunt aproape invizibile;
 • UtilaDent Aligners este un sistem extrem de eficient și precis, de corecție ortodontică, bazat pe inovația Twin Aligner.
 • Este confortabil și nedureros datorită gradului scăzut de presiune cu care acționează.

Cat dureaza tratamentul ortodontic cu aparat dentar transparent ?

Durata de utilizare depinde, de complexitatea problemei tratate, în general de la 1 luna. Oricum, veți ști de la început, întrucât primul lucru pe care medicul specialist îl va face, este să elaboreze un plan de tratament personalizat in care va fi indicat timpul si ordinea de purtarea a aligners.

 

Programeaza-te
close slider