Radioviziografia Dentară

Radioviziografia dentară făcută la clinica noastră vă dă siguranța că pentru simptomele neplăcute pe care le aveți vor fi găsite și examinate toate cauzele posibile. În zilele noastre, radioviziografia dentară ne permite să diagnosticăm cu ușurință sursa a simptomelor neplacute pe care le puteți avea.

Mai mult ca atât, la clinica stomatologică UntilaDent operăm doar cu cele mai noi și performante aparate care ne permit ca radioviziografia dentară a dumneavoastră să contribuie esențial la un tratament excelent!

Aparatul de radioviziografie permite realizarea radiografiilor dentare cu ajutorul unui senzor special care instantaneu transferă imaginea pe calculator.

Acest senzor se aplica in gura, in dreptul dintelui de examinat. Imaginea de pe monitor poate fi prelucrata, marita sau colorata diferit, in functie de ceea ce se urmareste..

Radioviziografia dentară permite diagnosticarea oricarei afectiuni dentare si poate estima cu o precizie destul de marita sansele de succes ale oricarei interventii stomatologice sau chirurgicale. Radioviziografia dentară prezintă o oportunitate excelentă de a vă asigura de cauza precisă a oricărei stări de incomoditate, durere sau a altei manifestații neplăcute ce ține de dinții dumneavoastră.

Aparatul nostru cu care efectuăm radioviziografia dentară are are o rată de iradiere scazuta (10 radioviziografii fac cat o radiografie cu Rontgen). Acest aparat este folosit cu succes la copii pentru a aprecia pozitia mugurilor dentari. Astfel, timpul scurt de obtinere a radiografiei si pastrarea ei in memoria calculatorului imbunatatesc calitatea tratamentului stomatologic.

Avantajele utilizarii unui aparat de radiologie digitala sunt certificate de cercetarile în domeniu care atesta o reducere a radiatiei de pana la 80% în momentul expunerii senzorului, comparativ cu filmele clasice, acest fapt datorandu-se proprietatilor senzorului, care il fac mult mai sensibil la fotonii Radiatiilor X. Deci, radioviziografia dentară la clinica noastră vă va aduce multe beneficii privind siguranța împotriva iradierii excesive precum și un rezultat optim în ceea ce privește diagnosticarea tuturor problemelor dentare.

Posibilitatea prelucrarii imaginii pe calculator este unul dintre cele mai mari avantaje pe care imagistica digitala le are asupra filmului conventional. Producatorii includ in software-ul programelor o gama diversificata de metode de procesare, printre care: modificarea contrastului, inversarea tonurilor de gri, magnificarea, colorarea artificiala, realizarea de masuratori etc. Majoritatea senzorilor digitali existenti in prezent pe piata au o rezolutie a imaginii net superioara filmului conventional. Aceasta inseamna ca pe radiografiile digitale, medicul poate identifica informatii care nu ar fi fost vizibile pe un film conventional.

În concluzie, vom fi bucuroși să vă vedem ca pacienții noștri! Radioviziografia dentară efectuată la noi înseamnă calitate, preț accesibil, dar și rezultate excelente.

Nu știți de ce sau cum și de unde s-au luat simptomele dumneavoastră? Radioviziografia dentară făcută la clinica noastra UntilaDent vă va da răspunsul!

Vă așteptăm la noi!

Programeaza-te
close slider